KÄYTÖSSÄSI KOKO HÖYTIÄISEN HELMEN ALUE

Toivotamme sinut ja ystäväsi lämpimästi tervetulleeksi nauttimaan ja rentoutumaan Höytiäisen Helmessä kauniin Höytiäisen rannalla 
Meillä voit viettää häät, syntymäpäivät, kastejuhlat, muistotilaisuudet ja muut perhejuhlat.
Myös yrityksille ja muille ryhmille löytyvät ainutlaatuiset puitteet kokouksille, pikkujouluihin ja virkistyspäiville.
Varattuasi Höytiäisen Helmen kokonaan, käytössäsi on päärakennus, majoitustilat 20 henkilölle, kesäkeittiö, sauna ja vene sekä piha-alueen nuotiopaikat. 
 
Vesitramboliini on hankittu Helmen saunan edustalle vuokralaisten käyttöön. Muuna aikana sitä voi käyttää muutkin. Vastuukysymykset selvitetty ja jos Helmi vuokraa tramboliinia niin vastuu käytöstä on silloin yhdistyksellä, muuten käyttäjällä. Yhdistys ei vuokraa tramboliinia vaan se on vuokraajien vapaassa käytössä
Lisäksi tarjolla avoimen virkistäytymisalueen puolelta pelialueet, kota ja luontopolku. 
Pihashakkivälineitä voit vuokrata erikseen.
Varustelu
Päärakennuksen alakerta 65 m2
​Päärakennuksen alakertaan pääsee esteettömästi. Istumapaikat 42 (46) henkilölle. Astiat 25 henkilölle, täydellinen keittiövarustus, siivousvälineet, radio/cd-soitin, vinyylilevysoitin, sähkölämmitys, ilma-lämpöpumppu, valaistus, takka, wc.
Käytössäsi ovat Philips 50" 4K UHD Smart TV,  BenQ InstaShow WDC10 - laajennin langattomalle videolle/audiolle 802.11ac PowerPoint tai muita esityksia varten.
 
Päärakennuksen yhteydessä on katettu 60 neliön terassi. Terassilla istumapaikkoja on 35 henkilölle pationilla  4 henkilölle. Alueella myös hyvät telttailu /asuntoautoalueet ilman sähköistystä.
 
Alueella on mahdollisuus pelata erilaisia pelejeä (mm. lentopallokenttä, lyhyt frisbeegolfrata) ja uimaranta on pitkälle matala, lapsiystävällinen hiekkapohjainen ranta.
 
 
​Päärakennuksen yläkerran majoitustilat 40 m2
 
Majoitustilat 7 henkilölle
Yläkerrassa on kaksi erillistä huonetta joissa 160 cm ja 200 cm runkopatjasängyt ja aulahuone, missä 120 cm runkosänky ja levitettävä 160 cm sohvasänky.
Sähkölämmitys, valaistus, jääkaappi, mikro, televisio sekä täkit ja tyynyt (ei liinavaatteita). Wc sijaitsee alakerrassa.
Suihkutilat sijaitsevat läheisessä saunarakennuksessa.
 
Mökit 16 m2 x 4 mökkiä, 32 m2 mökki
Majoitustilat 13 – (14) henkilölle
Mökki 1. Luoto
Majoitustilat 2 henkilölle. Varusteluna 160 cm runkopatjasänky, 2 yöpöytää, kahden istuttava sohva, senkki.
Mökki 2.  Kaisla
Majoitustilat 2 - (3) henkilölle. Mökkiin on esteetön kulku. Varusteluna kaksi 80 cm runkopatjasänkyä, divaanisohva, senkki, lattiavalaisin.
Mökki 3.  Syvänne
Majoitustilat 2 henkilölle. Mökkiin on esteetön kulku. Varusteluna kaksi 80 cm  runkopatjasänkyä, 2 yöpöytää, pöytä ja kolme tuolia.
Mökki 4. Välke
Majoitustilat 3 henkilölle. Varusteluna 140 cm hästens –sänky, 80 cm runkopatjasänky, yöpöytä, mekamisminojatuoli, lipasto, lattiavalaisin.
Mökki 5. Aava
Majoitustilat 4 henkilölle. Varusteluna kaksi 80 cm runkopatjasänkyä, 2 yöpöytää, levitettävä sohvasänky 160 cm, pöytä ja neljä tuolia, rottinkituoli, sisustustakka.
 
Kaikissa mökeissä sähkölämmitys, valaistus, jääkaappi, mikro, sekä täkit ja tyynyt, ei liinavaatteita. Tarvittaessa saa veden- ja kahvinkeittimen. Mökkien terasseilla on pöytä ja kaksi tuolia.
Wc- ja suihkutilat sijaitsevat läheisessä saunarakennuksessa.
 
Saunatilat 23 m2 + wc tilat naisille ja miehille
Saunatilat ovat esteettömät. Saunatilassa on 6 m2 puulämmitteinen sauna ja tilavat pesu- ja pukeutumistilat. Varusteina ovat jääkaappi, kahvinkeitin ja vedenkeitin. Saunan lämmittämisestä vastaa vuokraaja.
Sauna valmiiksi lämmitettynä 100 €/ 2 tuntia
Vuokralainen sitoutuu siivoamaan paikat siihen kuntoon, missä ne olivat vuokraussuhteen alkaessa. Siivoamatta jätettyjen tilojen siivouksesta veloitamme 500 euroa.
Siivouksen voi myös ostaa erillisen sopimuksen mukaan.