MAJOITUSTILAT

Toivotamme sinut ja ystäväsi lämpimästi tervetulleeksi nauttimaan ja rentoutumaan Höytiäisen Helmessä kauniin Höytiäisen rannalla 

 

Majoitustiloja emme vuokraa erikseen vaan ne tulevat käyttöösi varattuasi koko Helmen alueen.

Varustelu:

Päärakennuksen yläkerran majoitustilat 40 m2
 
Majoitustilat 7 henkilölle
Yläkerrassa on kaksi erillistä huonetta joissa 160 cm ja 200 cm runkopatjasängyt ja aulahuone, missä 120 cm runkosänky ja levitettävä 160 cm sohvasänky.
Sähkölämmitys, valaistus, jääkaappi, mikro, televisio sekä täkit ja tyynyt (ei liinavaatteita). Wc sijaitsee alakerrassa.
Suihkutilat sijaitsevat läheisessä saunarakennuksessa.
Mökit 16 m2 x 4 mökkiä, 32 m2 mökki
Majoitustilat 13 – (14) henkilölle
Mökki 1. Luoto
Majoitustilat 2 henkilölle. Varusteluna 160 cm runkopatjasänky, 2 yöpöytää, kahden istuttava sohva, senkki.
Mökki 2.  Kaisla
Majoitustilat 2 - (3) henkilölle. Mökkiin on esteetön kulku. Varusteluna kaksi 80 cm runkopatjasänkyä, divaanisohva, senkki, lattiavalaisin.
Mökki 3.  Syvänne
Majoitustilat 2 henkilölle. Mökkiin on esteetön kulku. Varusteluna kaksi 80 cm  runkopatjasänkyä, 2 yöpöytää, pöytä ja kolme tuolia.
Mökki 4. Välke
Majoitustilat 3 henkilölle. Varusteluna 140 cm hästens –sänky, 80 cm runkopatjasänky, yöpöytä, mekamisminojatuoli, lipasto, lattiavalaisin.
Mökki 5. Aava (32m2) 
Majoitustilat 4 henkilölle. Varusteluna kaksi 80 cm runkopatjasänkyä, 2 yöpöytää, levitettävä sohvasänky 160 cm, pöytä ja neljä tuolia, rottinkituoli, sisustustakka.
 
Kaikissa mökeissä sähkölämmitys, valaistus, jääkaappi, mikro, sekä täkit ja tyynyt, ei liinavaatteita. Tarvittaessa saa veden- ja kahvinkeittimen. Mökkien terasseilla on pöytä ja kaksi tuolia.
Wc- ja suihkutilat sijaitsevat läheisessä saunarakennuksessa.